top of page
22.png
33.png

Vertrekkende vanuit jouw kwaliteiten gaan we steeds samen op zoek naar effectieve leerstrategieën om beter en zelfstandig te leren werken.

 

Wij gaan na op welke manier je uit jezelf werkt en studeert om daar nadien op in te spelen.

 

Zo komen we samen tot een

 

leerstrategie op maat.

Onze specialisaties

Hoewel wij steeds iedereen trachten te helpen, zijn er een aantal onderdelen waar wij onszelf als expert in zien. Iedereen kan dus bij ons terecht maar hieronder vind je wat meer informatie over onze specialisaties.

24.png

Leren leren kende de laatste jaren, mede door de coronamaatregelen, een achteruitgang in ons onderwijs. Er werd minder op ingezet en indien het toch al aan bod komt op school, gaat het vaak om leermethodes die worden aangeleerd en moeten werken voor iedereen. Uiteraard is iedereen anders en het spreekt voor zich dat iedereen anders leert.

Door de juiste vragen te stellen en samen op zoek te gaan naar de manier waarop de student het beste, en vooral het liefste leert, delen wij het proces van het leren samen met de student op in meerdere deelprocessen en bouwen we samen aan een unieke leerstijl.

26.png

Wiskunde of rekenen is voor een groot aantal kinderen een struikelblok, vaak al vanaf de lagere school.

Tot in het hoger onderwijs toe, waar statistiek niet zo’n evident vak blijkt te zijn, blijft wiskunde voor veel studenten een doorn in het oog.

Rekenen in het basisonderwijs, wiskunde in het secundair, statistiek in het hoger onderwijs... Alles is logisch opgebouwd, maar vaak besteedt de school niet voldoende tijd aan een simpele uitleg. Eens dit inzicht er is, boeken we enorme vooruitgang.

25.png

Door duidelijke instructies over hoe alles in elkaar zit, slagen wij erin om iedereen de nodige wiskundige kennis bij te brengen.

Je moet dan ook weten hoe iets is opgebouwd en in elkaar zit, om het nut van wiskunde te kunnen zien.

bottom of page